Želite dogovoriti sastanak?

Za dodatne informacije o planiranju, projektiranju i izgradnji montažne kuće, za dodatna pitanja o apartmanima, budućim projektima, našoj osnovnoj djelatnosti - polaganje kamenih obloga ili ako želite dogovoriti sastanak i razgledati uživo naše apartmane, pozivamo Vas da nas kontaktirate na:

KAMEN-ZAGREB d.o.o.

Učkina 54, 10000 Zagreb
tel/fax: 01/3323 309
mob: +385 98 358 741

e-mail: info@kamen-zagreb.hr

Korisne informacije za putnike koji dolaze na otok Krk zrakoplovom:
Zračna luka Rijeka
(Omišalj, otok Krk)

Lokacija apartmana Anastania na otoku Krku

Upišite adresu i nađite najkraći put do nas!
Pogledajte lokaciju  apartmana Anastania na Krku u većem prozoru!

Kvaliteta gradnje apartmana

Slojevi međusobne konstrukcije

Da bi vlasnici mogli ugodno živjeti u apartmanima nastojali smo ih izgraditi sa standardom izvrsnosti gradnje kako u pogledu fukcionalnosti tako i ne štedeći na ugrađenim materijalima. Naprotiv, koristeći spoznaje za sve karakteristike materijala koje smo koristili vodili smo se samo jednom mišlju a ta je da sve mora biti prvoklasno.

Električno podno grijanje

Električno podno grijanje

Svaka kupaonica ima električno, akumulacijsko podno grijanje ugrađeno u glazuru ispod keramičkih pločica. Ugrađeni termostat omogućuje programiranje rada noću kada je cijena električne energije znatno niža.

Apartmani Anastania - Krk

Apartmani Krk - Anastania apartmani -Šilo

Apartmani su osmišljavani kako bi svojim budućim vlasnicima pružili zadovoljstvo posjedovanja svojeg prostora koji objedinjuje kvalitetu, položaj i fukcionalnost u jednu cjelinu.
Uz sve blagodati koje Šilo pruža sa svojim položajem i klimom to je još jedan segment koji govori u prilog odabira ovih apartmana pri konačnoj odluci za kupnju.

Ventiliranje tavanskog prostora

Provjetravanje tavanskog prostora

Krov zgrade je izoliran sa 20 cm »Isover« mineralne vune dok je ventiliranje tavanskog prostora omogućeno otvorima na vijencima ispod krovnih žljebova i bočnim otvorima na fasadi. Tijekom dana, tavan se zagrije dok noću, padom temperature, zrak cirkulira kroz navedene otvore i hladi tavanski prostor, te tako toplina ne prodire u gornje stanove preko stropa. Na taj način smo željeli omogućiti ugodno stanovanje, bez prislinog hlađenja, i za vrijeme vrućih ljetnih dana.

Maskiranje klima uređaja

Sakrivene klime iznad ulaza-klima bojler

Poštujući zakonsku obavezu da vanjske jedinice klima uređaja ne smiju biti vidljive na fasadi, mi smo ih smjestili iznad ulaza, iza estetski izvedenog metalnog zasjenjenja (brisolea).

Opširnije