Montažne kuće

Projektiranje i izgradnja potresno sigurnih montažnih kuća po sistemu ključ u ruke. 

POSEBNOSTI GRADNJE NAŠIH KUĆA:

1. KUĆE NISU TIPIZIRANE Možemo izvesti kuću prema vašim potrebama i željama: • Prizemnice, katnice, sa klasičnim kosim krovom, sa ravnim krovom i dr. Tlocrtne veličine po vašim željama

Montažna kuća moderno klasičnog stila Montažna kuća moderno klasičnog stila

2. VRHUNSKA IZOLACIJA Omogućuje udoban život u kući i niske troškove za utrošenu energiju

3. POTRESNO SIGURNE KUĆE • Skeletna gradnja od LAMELIRANIH stupova i greda daje protupotresnu sigurnost

Montaža skeletne konstrukcije pri izgradnji montažne kuće u Bregani Montaža skeletne konstrukcije pri izgradnji montažne kuće u Bregani

4. ROK IZGRADNJE : VISOKI „ROHBAU“ = 2 mjeseca • „KLJUČ U RUKE“ = 4 mjeseca

5. NUDIMO I IZGRADNJU TEMELJA

Za sve potrebne informacije možete nazvat: 098/358741 Ana Begić dipl.ing.građ.

Primjeri izgrađenih objekata i faze u izgradnji montažne kuće

Kvaliteta gradnje apartmana

Slojevi međusobne konstrukcije

Da bi vlasnici mogli ugodno živjeti u apartmanima nastojali smo ih izgraditi sa standardom izvrsnosti gradnje kako u pogledu fukcionalnosti tako i ne štedeći na ugrađenim materijalima. Naprotiv, koristeći spoznaje za sve karakteristike materijala koje smo koristili vodili smo se samo jednom mišlju a ta je da sve mora biti prvoklasno.

Električno podno grijanje

Električno podno grijanje

Svaka kupaonica ima električno, akumulacijsko podno grijanje ugrađeno u glazuru ispod keramičkih pločica. Ugrađeni termostat omogućuje programiranje rada noću kada je cijena električne energije znatno niža.

Apartmani Anastania - Krk

Apartmani Krk - Anastania apartmani -Šilo

Apartmani su osmišljavani kako bi svojim budućim vlasnicima pružili zadovoljstvo posjedovanja svojeg prostora koji objedinjuje kvalitetu, položaj i fukcionalnost u jednu cjelinu.
Uz sve blagodati koje Šilo pruža sa svojim položajem i klimom to je još jedan segment koji govori u prilog odabira ovih apartmana pri konačnoj odluci za kupnju.

Ventiliranje tavanskog prostora

Provjetravanje tavanskog prostora

Krov zgrade je izoliran sa 20 cm »Isover« mineralne vune dok je ventiliranje tavanskog prostora omogućeno otvorima na vijencima ispod krovnih žljebova i bočnim otvorima na fasadi. Tijekom dana, tavan se zagrije dok noću, padom temperature, zrak cirkulira kroz navedene otvore i hladi tavanski prostor, te tako toplina ne prodire u gornje stanove preko stropa. Na taj način smo željeli omogućiti ugodno stanovanje, bez prislinog hlađenja, i za vrijeme vrućih ljetnih dana.

Maskiranje klima uređaja

Sakrivene klime iznad ulaza-klima bojler

Poštujući zakonsku obavezu da vanjske jedinice klima uređaja ne smiju biti vidljive na fasadi, mi smo ih smjestili iznad ulaza, iza estetski izvedenog metalnog zasjenjenja (brisolea).

Opširnije